.zip

ELIKAARIKUSTANNUKSINEEN

  • ELIKAARIKUSTANNUKSINEEN
Toistaiseksi on lupa ajatella. Jopa julkisesti. -----Mietinkin, miltä näyttäisi Suomi 40 vuoden kuluttua, jos jättäisimme tekemättä elinkaarikustannuksineen 30 miljardin hävittäjähankinnan ja elinkaarikustannuksineen 3 miljardin korvettihankinnan kokonaan. -----Sen sijaan laittaisimme täsmälleen saman rahan vanhuspalveluihin, terveyttä tukevaan kansanterveystyöhön, lapsiin ja lapsiperheille, koulutukseen ja tutkimukseen, sekä kulttuuriin, joka ei julkisivullaan mainostaisi tappamiseen tarkoitettua laitetta. Ja lisäksi jättäisimme virkamiesten ensi hallituskaudelle suosittelemat 2 miljardin leikkaukset tekemättä. -----Miltä Suomi näyttäisi? Mikä on sinun skenaariosi? Turvaavatko 65 hävittäjää ja 4 valtamerikäyttöön tarkoitettua korvettiluokan sotalaivaa itsenäisyytemme? Onko kymmenien miljoonien sotakaluston hankinta kansamme hyvinvoinnille must? -----P. S. Musiikkitalon johdon tulisi ( kuva ) vetää johtopäätökset ja erota.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Mielestäni tärkeintä olisi kysyä Putinilta että antaisiko hän pitävät takeet siitä että ei hyökkää Suomeen, antaa Suomen olla rauhassa, vie hyökkäysvoimansa Karjalan Tasavallasta kauemmaksi.

Savitaipale on Vanhaa Suomea, eli kuului pitkään Venäjään, Putin ja muut sodanlietsojat katsovat että se on heidän maitaan.

Miten saisimme Putinin myötämielisksi?

Toimituksen poiminnat